Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

trdelnik

5. 9. 2010 13:33
"takové opatření by určitě zlepšilo naše vztahy s Kanadou"

Nahodou to je vyborny napad! Takhle by se zabranilo velkemu mnozstvi urcite skupine lidi (ktera se nesmi jmenovat) vycestovat (a vyzirat Kanadu), a nedalo by se to nazvat rasizmem. A urcite by Kanada brzo zrusila viza.

0 0
možnosti
V

vItava

6. 9. 2010 8:53
Re: "takové opatření by určitě zlepšilo naše vztahy s Kanadou"

A proč jim v tom bránit?

Kdo chce kam, pomozme mu tam.

0 0
možnosti
RP

radim36

5. 9. 2010 12:21
jedna věc je dlužit a druhá věc splácet či nesplácet

Já bych řekl, že jedna věc je dlužit a druhá věc splácet či nesplácet.

Dluží, když se to vezme přísně, každý, kdo si vzal hypotéku nebo půjčku. Exekuce, pokud normálně probíhá , je v podstatě jen eskalace toho dluhu,  o trošku horší "dlužení" než ta hypotéka či půjčka.

Jo, něco jiného je, když povinný neboli dlužník exekuci sabotuje, prodlužuje a evidentně nechce zaplatit svůj dluh. Jenže to už je vyřešeno, takovou exekuci, na rozdíl od té bezproblémové už řeší soud a ten už dnes má pravomoc nařídit tomu dlužníkovi neopouštět území republiky, zabavit mu pas a podobně......

A pokud přece jen uteče, má pravomoc ho prohlásit hledanou osobou.....

0 0
možnosti
R

R@VI

5. 9. 2010 11:59
...

"prakticky nemožná"? Nevim jak toto spojeni vnimate vy, ale v pripade narizeni statu o opusteni zeme a naslednou kontrolu pri celni prohlidce se jednoznacne nejedna o praktickou moznost .. pokud tedy pouzije spojeni "prakticky nemozne", je to stejne silne tvrzeni jako "teoreticky mozne" (napr. mezinarodni vody bude podle me tezke ohlidat).

0 0
možnosti
JP

johnpeters

5. 9. 2010 11:52
Proč ne?

Nápad je to dobrej,jen to doladit.Ostatně,každý se má ve finančních situacích chovat obezřetně,a roznyslet si riskování s dluhy a financemi vůbec!.Mně osobně daleko víc vadí,že coby momentálně občanČR, který má zaplaceny řádně všechny daně,přijedše na př.do Holešovic jako neholešovičák musí parkovat někde za křovím u Vltavy, chvěje se hrůzou,že mu tam někdo vyčoruje auto,nebo ho rovnou ukradne.Proč jsem v tomto případě občanem druhé kategorie oproti těm občanům ČR,bydlících nyní v Holešovicích?!Je tato čtvrť nějakým státem ve státě??!!A těraz mudruj,braťko!EU[>-]

0 0
možnosti
UB

Chytracisko

6. 9. 2010 1:39
Re: Proč ne?

ano, místní maj (logicky) přednost, přece místní nebudou každý den parkovat u vltavy

0 0
možnosti
LJ

lolek77

5. 9. 2010 11:43
V Rusku jsem nikdy nebyl, ale

za komoušů tam měli u silnic závory a bez bumážky se dál nejelo. Doufám, že to nezrušili a ještě jak vidím vylepšili. Tady je to námět pro Paroubka a jeho sqadru.

0 0
možnosti
SB

Morgiana

5. 9. 2010 11:28
taky

koumám, že pán to nemá v hlavě v pořádku . Například soud o něco se povleče leta , znám případe exekuce , která se řeší už asi 5 let , nakonec bude zrušena a ten dotyčný by nemohl 5 let nikám vyjet? Pak vidím ty užasný soudy o náhradu škody. Nezlobte se na mě pane autore, ale přijde mi , že jste chudý a nemáe na to někam si vyjet , tak byste rád organizoval i druhé . Za chvíli budete chtít, když někdo přejde na červenou tak se mu sebere občanka?

0 0
možnosti
JIB

Joey is back

5. 9. 2010 11:16
Člověče, vy jste se pomátl!

takovej blábol jsem už dlouho nečetl. Velký bratr zřejmě bude váš idol.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4021x
Jsem navždy mladý padesátník se zájmem o dění kolem sebe. Jsou témata která mi nejsou lhostejná a o nich hodlám psát.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky